NIEUW! Strandhuisjes beheer Dishoek / Westduin

UW STRANDHUISJE VERHUREN

Heeft u strandhuisje(s) en wilt u ook graag verhuren? Dan kunt u hieronder eenvoudig uw strandhuisje aanmelden.

Hoe werkt het?

  1. U meld uw strandhuisje(s) hieronder aan.
  2. Heeft u nog geen goede foto’s? Wij geven de juiste tips wat de gasten graag willen zien! De foto’s mag u via Westransfer verzenden of via Whatsapp.
  3. Fotoservice kan daarna op aanvraag. Dan komt 1 van onze fotograven voor een professionele fotoshoot.
  4. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: slechts € 150 per strandhuisje per jaar. Dat is inclusief verhuurpagina, boekingskalender en promotie. Prijzen zijn actueel van 2022 en exclusief btw. Prijzen worden slechts verhoogd met de inflatiecorrectie van CBS.
  5. Wij maken uw verhuurpagina op. We sturen deze eerst aan u door, zodat u deze nog kan aanpassen.
  6. Wij starten met de promotie! Bericht op social media (>200.000 volgers totaal) hoort daar uiteraard sowieso bij!
  7. Dagelijks komen vele honderden mensen op de website. Van die bezoekers kunt u uw boekers maken! Prijs / kwaliteit is uiteraard ook voor een strandhuisje belangrijk. De gasten kunnen immers kiezen… Dat lukt vast, want wij geven verhuurtips! Wij weten immers wat goed werkt en wat de gasten willen.
  8. U ontvangt uw boekingsaanvragen direct in uw mail. U kunt deze rechtstreeks beantwoorden.
  9. De gasten hebben automatisch een ontvangsbevestiging gehad van hun boeking. Daar staat ook een prijsberekening in. U hoeft enkel uw bankgegevens (of een tikkie / betaalverzoek) aan de gasten te mailen. De gasten betalen hun verblijf rechtstreeks aan u. Betalingstermijn en uw rekeningnummer kunnen wij uiteraard ook al meezenden in de mail, indien gewenst.
  10. U kunt uiteraard zelf inloggen om eenvoudig en snel een periode te blokkeren (bijvoorbeeld voor eigen gebruik) of een nieuwe periode toe te voegen.

RESULTAAT: tot 100% volgeboekt en hele blije gasten en eigenaars! Zo eenvoudig is het!

Wilt u het nog eenvoudiger? Vanaf 2023 bieden we ook beheer & services aan! Daar kunt u daarna gelijk informatie over aanvragen.

BEHEER & SERVICES 2023

weids-uitzicht-op-strand-en-zee

Na veel vraag is er nu speciaal voor de eigenaren van de particuliere strandhuisjes Dishoek en Westduin een beheerder! In 2022 heeft hij 2 strandhuisjes succesvol beheerd en voor 2023 komen daar al nieuwe huisjes bij.

Wilt u ook service voor uw strandhuisje vanaf 2023? Neem dan hieronder rechtstreeks contact op met de nieuwe beheerder.

U kunt kiezen uit het volledig beheerpakket of enkele diensten die u wenst.

INTRODUCTIEACTIE: Incheckservice + Eindschoonmaak inclusief controle voor € ….?(bedrag tussen € 65 tot € 95 ? lijkt mij redelijk? ) per wissel.

De kosten voor de eindschoonmaak kunt u via het boekingssysteem automatisch laten doorberekenen aan de gasten. Ook indien u bad- en bedlinnen wenst kunt u die per persoon (p.p.) laten doorberekenen. Zo kost het u niks en geniet u toch van al het gemak!