TELEGRAAF – 2021 al deels volgeboekt

Als je geen zin hebt om een strandhuisje te kopen, kun je er ook een huren. Dan heb je vaak een luxueuzere vakantie, met elektronica en sanitair in het strandhuisje.

Nathan Ultee, verantwoordelijk voor de marketing, legt uit: ”In de zomer kan je de strandhuisjes vaak alleen per week huren. In het voor- en najaar vanaf een weekend of midweek. Dan ben je voor een particulier strandhuisje vanaf € 350 kwijt tot € 990 voor de meest luxe”.

Uit het krantenartikel van de Telegraaf

SAMENVATTING

Voor het meest luxueuze huisje op Strandhuisje.nl ben je voor een week zo’n € 2.000 kwijt. De meest gewilde huisjes zijn een jaar van te voren al volgeboekt. ”Voor 2021 zijn er zelfs al weken in Zeeland helemaal volgeboekt.”

Ook voor 2020 zitten bijna alle strandhuisjes al vol.

Toen de Corona uitbrak kwam de vraag naar strandhuisjes bijna helemaal stil te liggen, zegt Ultee. Daarna is de vraag weer flink toegenomen. Hem valt op dat er nu veel meer Nederlanders naar de kust trekken. ”De vraag is toegenomen naar vakantie in eigen land. Dan willen mensen zekerheid en niet naar Kroatië of iets anders en dan met code oranje te maken krijgen.”

Omdat de huisjes zo populair zijn, vereist het wel planning om een strandhuisje te huren, zeker als je in juli of augustus aan het strand wakker wil worden.

Maar als je eenmaal op het strand zit, dan wil je de duinen niet meer over. Het gedoe ligt aan de andere kant.